Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /3w/wz.cz/p/pf62/forum/index.php on line 139

Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /3w/wz.cz/p/pf62/forum/index.php on line 140

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /3w/wz.cz/p/pf62/forum/db_layer.php on line 31

Notice: Undefined index: user_id in /3w/wz.cz/p/pf62/forum/index.php on line 259
Index fóra
Motorobot PF 62 - diskusní fórum

Index fóra


Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /3w/wz.cz/p/pf62/forum/db_layer.php on line 31

Odesláno: 19.11.2008 [21:56]

Snažil jsem se o zachování maximální jednoduchosti, takže by to měl bez problémů zvládnout každý.

1. Pro čtení příspěvků není třeba se registrovat - pod jednotlivými odkazy se můžete proklikat, kam potřebujete, případně pomocí "Vyhledávání" (vpravo nahoře) najít příspěvky, v nichž se vyskytuje hledané slovo.

2. Pro psaní nových příspěvků je třeba se registrovat, tzn. kliknout na "Registrace" vpravo nahoře, vyplnit uživatelské jméno (nesmí obsahovat háčky, čárky a některé symboly - např. " . , / " aj.) a heslo - hotovo, můžete se příhlásit ("Příhlášení"), zakládat nová témata a odpovídat na existující příspěvky.

3. Kromě toho můžete po přihlášení pod odkazem "Můj profil" vyplnit svoji e-mailovou adresu a další podrobnosti, avšak nemusíte. Pokud však neuvedete svůj e-mail ochuzujete se o možnost, aby Vás ostatní uživatelé přímo kontaktovali.

4. Pokud chcete v textu příspěvku uvést odkaz na internetovou adresu - např. na Vaši fotku ve fotogalerii, stačí napsat tuto adresu včetně "http://", čímž se automaticky vytvoří odkaz na danou adresu.

5. Pokud něco nebude jasné, můžete v této sekci psát svoje dotazy a to i bez registrace.

6. Vaše připomínky ohledně fóra, prosím směřujte do sekce "Připomínky" v kategorii "Fórum".

Reakce na tento příspěvek

Počet témat: 46 • Počet příspěvků: 174 • Počet registrovaných uživatelů: